Το νηπιαγωγείο μας επισκέφθηκε η συγγραφέας, κ. Αναστασία Λιάπη και μας παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο «Η ιστορία της κυρίας Σκιάχτρω» από τις εκδόσεις Le Bee.

Διαβάστε περισσότερα...

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του ανθώπινου δυναμικού μας σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, οι εκπαιδευτικοί, το διοικητικό και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας παρακολούθησαν σήμερα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Διεύθυνσης Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγωσωστών του Ερυθρού Σταυρού.

Διαβάστε περισσότερα...

Αφού παρακολούθησαν το πρόγραμμα "Καμία μερίδα φαγητού χαμένη", από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Μπορούμε", οι μαθητές της Α' τάξης συγκέντρωσαν τρόφιμα για τον φορέα "Φαγητό για ζωή", υποστηρίζοντας 135 οικογένειες που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια ή βρίσκονται σε δεινή οικονομική αδυναμία, με στόχο τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσής τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, Αναστασία Λιάπη θα αφηγηθεί, τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, το παραμύθι "Η ιστορία της κυρίας Σκάχτρω", στους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα πορτοκαλί και τα κίτρινα φεγγαράκια του νηπιαγωγείου μας επισκέφθηκαν το Ίδρυμα Ευγενίδου, όπου παρακολούθησαν την συγκλονιστική περιπέτεια που έζησαν τα δυο ψαροφιλαράκια στην προσπάθειά τους να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή που τους ανατέθηκε και να σώσουν τον Κaluoka Hina, τον αγαπημένο τους Ύφαλο!

Διαβάστε περισσότερα...

Το σχολείο μας συμμετείχε ενεργά, για μία ακόμη χρονιά, στην Παγκόσμια «Ώρα του Κώδικα», που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 10 Δεκεμβρίου και σε συνεργασία με την Technokids Hellas και την Microsoft έφερε τον προγραμματισμό και την Τεχνητή Νοημοσύνη στις τάξεις.

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010