Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ActionAid - Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση

ActionAid - Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση

20 Μαρτίου 2018 |

Την εβδομάδα από 19 έως 23 Μαρτίου, το σχολείο μας συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά, στην Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση, που διοργανώνει η Actionaid.

Μέσα από τη Μαθητική Εβδομάδας Δράσης, μαθητές από όλη την Ελλάδα παίρνουν θέση για τη δικαιοσύνη και την ισότητα στον κόσμο. Μετατρέπουμε τα σχολεία σε χώρους υπεράσπισης του πλανήτη, με ενέργειες και εκδηλώσεις που ενώνουν τους πολίτες για να αναλάβουν δράση, ώστε να χτίσουμε έναν κόσμο χωρίς ακραία φτώχεια μέχρι το 2030.

Ο καρπός της φετινής μας συμμετοχής στην Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης 2018 είναι μια δράση, μια ιδέα, μια έμπνευση που αποτυπώθηκε, από όλα τα τμήματα του σχολείου μας, σε ένα αυτοσχέδιο περιοδικό ή αλλιώς σε ένα fanzine. Τα fanzine από όλα τα σχολεία θα συγκεντρωθούν από την ActionAid και έτσι θα δημιουργηθεί μια μοναδική μαθητική συλλογή fanzine με τίτλο "Πλανήτης 2030".

Η συλλογή μαθητικών fanzine "Πλανήτης 2030" θα εκτεθεί στο Victoria Square Project, στις 22 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αθήνας, ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου.

2018-02-20 actionaid1