Στο πλαίσιο του προγράμματος "Υιοθέτησε ένα πρωτάκι" που εφαρμόζεται στο σχολείο μας ανάμεσα στην Α' και στη Στ' τάξη, οι μαθητές των δύο τάξεων μάς ευχήθηκαν και μας τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Χρόνια Πολλά! Καλές γιορτές σε όλους!

Διαβάστε περισσότερα...

Την απάντηση στο ερώτημα μάς την έδωσαν οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου μας, που την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτική γιορτή τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου. Δεν ήταν θέατρο ούτε παραμύθι, αλλά μια διαδραστική αφηγηματική παράσταση, την ιστορία της οποίας αφηγήθηκε, μαζί με τα παιδιά, η συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων, κ. Λιάνα Δενεζάκη!

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Στ' τάξης συσκεύασαν τα τρόφιμα και τις προμήθειες που συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στη φιλανθρωπική οργάνωση "Κάριτας Ελλάδας", η οποία έχει σαν σκοπό να προσφέρει βοήθεια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι μικροί μαθητές μας της Α΄ τάξης παρουσίασαν τη χριστουγεννιατικη γιορτή τους, με τίτλο «Οι ευχές σε ... περιπέτειες».

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν ενεργά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Πληροφορικής (9-15 Δεκεμβρίου) όπου κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Πληροφορικής, πήραν μέρος στην «Ώρα του Κώδικα».

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 3

Καλέστε μας

210 9904010