Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Νηπιαγωγείο "Δελασάλ"

Μουσικοθεατρική παράσταση - Νίκος Καζαντζάκης

Εκτύπωση E-mail

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσικοθεατρική παράσταση "Νίκος Καζαντζάκης: Ταξιδεύοντας με τον μεγάλο ταξιδευτή" με την οποία το Δημοτικό Σχολείο "Δελασάλ" τίμησε την επέτειο των 60 χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα.

Γονείς και φίλοι που γέμισαν το θέατρο του σχολείου και τις δύο βραδιές των παραστάσεων καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των μαθητών της Στ' και των εκπαιδευτικών τους. Η παράσταση, που ξεχείλιζε από ευαισθησία, κράτησε αναλλοίωτο το ενδιαφέρον των θεατών με τον ρυθμό, τη φαντασία, αλλά και τη δωρικότητά της. Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με ακρίβεια και συγκέντρωση στις υψηλές απαιτήσεις της παράστασης και επιβραβεύτηκαν από το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών, οι οποίοι δεν έκρυβαν την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της παράστασης και ιδιαίτερα στους μαθητές που με τη συμμετοχή τους σε αυτή, γνώρισαν από κοντά έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες του πνεύματος και ήλθαν σε επαφή με το έργο του.


Καλέστε μας

210 9904010