Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Νηπιαγωγείο "Δελασάλ"

Ολοκληρώθηκε το 1ο φετινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης δύο σπουδαστριών από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από το λασαλιανό σχολείο Belle vue de Saint-Marcellin, στη νοτιοανατολική Γαλλία, κοντά στη Γκρενόμπλ.

Διαβάστε περισσότερα...

Για τέταρτη χρονιά, με αφορμή την «Ημέρα των Αστεριών», την εορτή της Αγίας Ούρσουλας, 21 Οκτωβρίου και τις Παγκόσμιες Λασαλιανές Ημέρες Ειρήνης, η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και το "Saint- Paul" διοργάνωσαν τον Διαγωνισμό Ζωγραφικής με τίτλο: «Φύλακες-Άγγελοι».

Διαβάστε περισσότερα...

Ο κώδικας είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα που απασχολεί ενεργά το μυαλό και έχει πολλά οφέλη για τα παιδιά. Υποστηρίζει τη δημιουργικότητά τους, τη λογική σκέψη, καθώς και την ικανότητα συγκέντρωσης. Για τον λόγο αυτόν, το σχολείο μας, συμμετείχε και φέτος στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού (Europe Code Week) - 8-23 Οκτωβρίου».

Διαβάστε περισσότερα...

Σε μια εποχή που ο πόλεμος και η βία βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, οι μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού μας, με τη ευκαιρία της λήξης των Παγκόσμιων Λασαλιανών Ημερών Ειρήνης, τραγούδησαν, χόρεψαν και έστειλαν σε όλους μήνυμα αγάπης και αδελφοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Εκπαιδευτήρια «Saint-Paul – Δελασάλ» συμμετείχαν στα Education Leaders Awards 2023, στην κατηγορία «Καλύτερη Εκδήλωση/ Experiential Event» και κέρδισαν, ακόμη μία φορά, το χρυσό (gold) βραβείο στην κατηγορία τους, με το πρόγραμμα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Μαθαίνουμε από το χθες, χτίζουμε το αύριο».

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 4

Καλέστε μας

210 9904010