Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul" - "Δελασάλ"  -  Γυμνάσιο-Λύκειο "Saint-Paul"

Σύλλογος Αποφοίτων

web page: www.saintpaul-amicale.gr/
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την άνοιξη του 1974, μία μικρή ομάδα παλαιών μαθητών αποφάσισε να επαναδραστηριοποίησει τον Σύλλογο των Αποφοίτων του Saint-Paul με την προτροπή και συμπαράσταση της Διεύθυνσης της Σχολής. Σκοπός της σύστασης του Συλλόγου αποφοίτων υπήρξε «η σύσφιξη των δεσμών και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του», καθώς και «η διατήρηση και καλλιέργεια των δεσμών των μελών με τη Σχολή και την πειραϊκή κοινωνία».

Στα χρόνια που πέρασαν, ο Σύλλογος αναπτύχθηκε, κατόρθωσε να επιτύχει σε μεγάλο βαθμό τους σκοπούς του και, σήμερα, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση τόσο των αποφοίτων της Σχολής όσο και της κοινωνίας του Πειραιά. Για την επίτευξη των σκοπών του, ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις που απευθύνονται στη μικρή κοινωνία της Σχολής και των Αποφοίτων, αλλά και εκδηλώσεις με ευρύτερο περιεχόμενο που απευθύνονται στην πειραϊκή κοινωνία. Στα άμεσα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου Αποφοίτων είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτυακού του τόπου, με τη δημιουργία βάσης δεδομένων «qui est qui», με σκοπό την κοινωνική και επαγγελματική αλληλεγγύη μεταξύ των αποφοίτων της Σχολής.

Στα πρώτα χρόνια της νέας χιλιετίας, πιστεύουμε και ελπίζουμε στη συμπαράσταση περισσότερων αποφοίτων στις προσπάθειες του Συλλόγου, τόσο με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις όσο και με τη ενεργό συμμετοχή, ιδιαίτερα των πιο νέων, στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ευχόμαστε η Σχολή μας, που διανύει αισίως 115 ζωής και δράσης στην πόλη του Πειραιά, να συνεχίσει με την ίδια δύναμη και τον ίδιο ζήλο το εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό της έργο.

Συμπαραστάτες στο έργο της, όλοι εμείς οι απόφοιτοι. Το οφείλουμε στην ίδια τη Σχολή, το οφείλουμε στις επερχόμενες γενιές.

Tο Δ.Σ. του Συλλόγου των Αποφόιτων του Σχολείου έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΟΥΡΟΜΙΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΡΕΝΑ 
ΤΑΜΙΑΣ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 
ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ: ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΛΟΥΚΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΝΑ 
ΜΕΛΟΣ: ΡΟΥΜΠΕΣΗΣ ΠΑΝΟΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΔΑΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Καλέστε μας

210 9904010