Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Επιμορφωτική Εσπερίδα για την Επαγγελματική Ανάπτυξη

Επιμορφωτική Εσπερίδα για την Επαγγελματική Ανάπτυξη

Εκτύπωση E-mail

Τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, Επιμορφωτική Εσπερίδα για την Επαγγελματική Ανάπτυξη, με θέμα: "Η επαγγελματική εξέλιξη δασκάλων - νηπιαγωγών, χθες, σήμερα, αύριο".

Σκοπός της εσπερίδας ήταν να αναδείξει τις όψεις και τις εξελικτικές διαδρομές του επαγγέλματος, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί ένα ευρύ φάσμα καλών διδακτικών και παιδαγωγικών πρακτικών.

Ευχαριστούμε όλους τους εισηγητές που προσέγγισαν το θέμα τόσο θεωρητικά όσο και βιογραφικά και ιδιαίτερα τη συντονίστρια της εσπερίδας, κ. Ιωάννα Καμπούρμαλη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Π.Ε. 70, 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής και τον συνεργάτη του σχολείου μας, κ. Νίκο Σαλτερή, ε.τ Σχολικό Σύμβουλο, ο οποίος σχεδίασε και οργάνωσε την εσπερίδα.

Ευχαριστούμε, επίσης, για την παρουσία τους στην εσπερίδα, τον Διευθυντή Εκπαίδευσης της Δ΄Δν/σης Π.Ε. Αθήνας, κ. Γεώργιο Κέντρο, τον Οργανωτικό Συντονιστή, 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, κ. Νικόλαο Καμήλο και τον Συντονιστή για την Εκπαίδευση στην Αειφορία, 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, κ. Δημήτριο Καλαϊτζίδη.


Καλέστε μας

210 9904010