Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε το βιβλίο με τίτλο «Αγγίζοντας τις καρδιές», που αποτελεί τη νέα έκδοση του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «La Salle Ελλάδας».

Διαβάστε περισσότερα...

Το 13ο Πολιτιστικό Διήμερο"Δελασάλ", αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι, θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του σχολείου μας το Σάββατο, 1 και την Κυριακή, 2 Ιουνίου και ώρες 10:00-14:30.

Διαβάστε περισσότερα...

Ακόμα μια φορά οι μαθητές μας μας έκαναν περήφανούς, καθώς κέρδισαν το κύπελλο ως το σχολείο με τα περισσότερα μετάλλια, στους 9ους Κολυμβητικούς Αγώνες Δημοτικού Ελληνογαλλικών Σχολείων, που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της Λεοντείου Σχολής Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Ε' και Στ' δημοτικού είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σήμερα με αξιωματικούς της αστυνομίας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να συνομιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για την ορθή χρήση του διαδικτύου και τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά τη χρήση του.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζοντας τις φιλανθρωπικές μας δράσεις, προσφέραμε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στο χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου μας, στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ».

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να προωθήσουμε την αγάπη των μικρών μαθητών μας για το βιβλίο και την ανάγνωση, συνεχίζουμε και φέτος τον διαγωνισμό ανάγνωσης λογοτεχνικού βιβλίου «Ταξίδι με το βιβλίο».

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010