Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Η πανδημία, ανάγκασε τους μαθητές μας να προσαρμοστούν σε μια νέα δύσκολη πραγματικότητα, αυτή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Και τα κατάφεραν θαυμάσια, γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Αποφασίσαμε, λοιπόν, αντί για το συνηθισμένο φυλλάδιο με επαναληπτικές ασκήσεις που δίνουμε στους μαθητές όλων των τάξεων για την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων, να τους προτείνουμε διασκεδαστικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες με τις οποίες μπορούν να περάσουν ευχάρισα και εποικοδομητικά τις ημέρες των διακοπών. Οι δραστηριότητες είναι προαιρετικές και μπορείτε να τις βρείτε στο Teams, στο γενικό κανάλι κάθε τμήματος και στην περιοχή των μελών της κάθε τάξης.

Ο χρόνος που φεύγει είναι ιδιαίτερος! Μας κράτησε σπίτι, μακριά από αγαπημένους συγγενείς και φίλους! Μας έμαθε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον, να τηρούμε κανόνες και να κρατάμε αποστάσεις. Ας φέρει ο καινούργιος χρόνος:

2020 12 23 xmas

Διαβάστε περισσότερα...

Τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, το ωδείο μας, μας ταξίδεψε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μας θύμισε πως η αγάπη και η μουσική βρίσκονται πάντα μέσα στις καρδιές όλων μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010