Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Τη φετινή χρονιά, το σχολείο μας αποφάσισε να στηρίξει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών "η Καρδιά του παιδιού", προσφέροντας ένα μέρος από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώσαμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Μουσική - Στ' δημοτικού

Αφού μιλήσαμε για το πώς η μουσική μάς προκαλεί συγκεκριμένα συναισθήματα και είδαμε έρευνες που συσχετίζουν είδη μουσικής με συγκεκριμένα χρώματα που έρχονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο,φτιάξαμε τη δίκη μας παλέτα συναισθημάτων! 

Διαβάστε περισσότερα...

Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, μαθητές του σχολείου μας από τις τάξεις Γ'- Στ' είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μουσική παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, με τη σκηνική μουσική του Φέλιξ Μέντελσον.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Α' δημοτικού παρακολούθησε το πρόγραμμα "Καμία μερίδα φαγητού χαμένη" από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση "Μπορούμε", εμπνεύστηκε από τον "Δινώσαυρο" και συζήτησε τρόπους για να περιορίσει τη σπατάλη τροφίμων και να καταπολεμήσει τον υποσιτισμό!

Διαβάστε περισσότερα...

Η έννοια της φιλανθρωπίας, της αγάπης δηλαδή προς τον άνθρωπο και τα έργα του, αποτελεί κατευθυντήρια γραμμή της λασαλιανής παιδαγωγικής που εφαρμόζεται στο σχολείο μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή χρονιά, το σχολείο μας, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δράσεων, έλαβε μέρος στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» στα σχολεία, που οργανώνει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010