Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Αποκριάτικο πάρτι!

Ντυθήκαμε μασκαράδες, παρακολουθήσαμε αποκριάτικη παράσταση, παίξαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε το παραδοσιακό γαϊτανάκι, διασκεδάσαμε με την ψυχή μας και ευχόμαστε σε όλους "Καλή Σαρακοστή"!

Διαβάστε περισσότερα...

Το σχολείο μας συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης «The Green City», το μεγαλύτερο της Ευρώπης, το οποίο υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και όλοι οι Δήμοι της Αττικής, με στόχο την ενημέρωση, προώθηση και επιβράβευση της ανακύκλωσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου εκκλησιασμού των μαθητών μας στον Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιώτισσσας Αλίμου, τα παιδιά παρέδωσαν στον πατέρα Πολύκαρπο, ιερέα του ναού, τρόφιμα μακράς διαρκείας που αγοράσαμε με ένα μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από το χριστουγεννιάτικο bazaar.

Διαβάστε περισσότερα...

To Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, σας περιμένουμε όλους στο Saint Paul, για να αθληθούμε, να διασκεδάσουμε, να ενημερωθούμε και να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα, επισκέφθηκε το σχολείο μας η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και παρουσίασε στους μαθητές του νηπιαγωγείου, της Α΄, Β΄ και Στ΄ δημοτικού, μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στο έργο «Η μελωδία της Ευτυχίας», με τη συμμετοχή της χορωδίας του σχολείου μας και μαθητών της Στ΄ τάξης, σε ρόλο αφηγητή.

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010