Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Την Τετάρτη, 8 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, οι μαθητές της Γ΄ δημοτικού μάς παρουσίασαν τη θεατρική τους παράσταση, εμπνευσμένη από το βιβλίο του Προγράμματος Φιλαναγνωσίας "Μια φανταστική προπονήτρια".

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Ε' δημοτικού είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν βιωματικά εργαστήρια με τους ωφελούμενους του συλλόγου, να ενημερωθούν για τις δημιουργικές τους δραστηριότητες και να βιώσουν την προσπάθειά τους να ενταχθούν στην κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων του σχολείου μας, προσφέραμε το μεγαλύτερο μέρος από το χρηματικό ποσό που συγκεντρώσαμε στο χριστουγεννιάτικο bazaar, στον Πανελλήνιο Σύλλογο προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών "η καρδιά του παιδιού".

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, οι εκπαιδευτικοί των Αγγλικών ετοίμασαν δράσεις για τους μαθητές του σχολείου μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές και οι δασκάλες της Δ' δημοτικού, σας περιμένουν την Τετάρτη, 15 Μαρτίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, για να σας παρουσιάσουν ένα παραμύθι...αλλιώτικο.!

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010