Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Journée de Noël

Τελευταία ημέρα, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων σήμερα και το σχολείο μας έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές μας να διασκεδάσουν και να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα...

H Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πράξεις αλληλεγγύης, αλτρουισμού, αγάπης και ευθύνης που προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Γ’ δημοτικού είχαν, ακόμα μία χρονιά, την ευκαιρία να επικοινωνήσουν στα γαλλικά με παιδιά της ηλικίας τους από το λασαλιανό σχολείο Notre Dame στον Λίβανο.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας συμμετείχε στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 ‘’Respect Cup’’ 2022, στις εγκαταστάσεις του ‘’Star Sport Club’’.

Διαβάστε περισσότερα...

Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου γέμισε, ακόμα μια φορά, με χαμόγελα, παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικους μελωδίες, την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης χριστουγεννιάτικης συναυλίας του ωδείου μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Μικροί και μεγάλοι πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές με χριστουγεννιάτικη διάθεση, στον χώρο του σχολείου μας, στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010